torsdag 10. juni 2010

Green Gate

I går fikk jeg en hyggelig mail om at jeg får selge Green Gate. Jeg kommer ikke til å ha Green Gate i nettbutikken, men vil ha et godt utvalg i butikken min her hjemme.(kan sende på forespørsel) Jeg ble kjempeglad, for de har jo såå mye lekkert. Her kan du se katalogen http://www.int.greengate.dk/  Ta en titt, og kom gjerne med ønsker på hva jeg skal bestille.



4 kommentarer:

  1. YES YES YES ♥ ♥ ♥
    Hvor i Rørvik kan jeg finne gotteributikken din,og når har du planer om å åpne? Sitter å kikker i kalenderen nå for å planlegge neste tur hjem shø. Kjenner jeg plutselig fikk det litt travelt ;o)) Hihi...

    SvarSlett
  2. Åpningsdato er ikke klar enda, noen varer er like om hjørnet, men noe må jeg nok vente lenger på...
    Jeg bor i Skjuraberget 6, og butikken blir her hjemme. Nettbutikken blir åpnet først, men håper å få klargjort og åpnet butikken her i løpet av sommerferien... Oppdateringer kommer fortløpende, og du er hjertelig velkommen ;o)))

    SvarSlett
  3. Dette blir såååå bra! Og ikke har du noen nevneverdig konkurranse i Ytre Namdalen heller. Syns det er på høg tid med noe mere enn Black Design, hvis du skjønner hva jeg mener...

    Lykke til!

    Ps! Kommer du til å ta inn sinkhus?? Syns de fra Walther & CO er nyyydelige ;o)

    SvarSlett
  4. Takk takk :) Jeg gleder meg stort til å komme skikkelig i gang, og har tro på at dette skal bli bra :) Jobber med å skaffe leverandører, (det er jo et hav å ta av) og har også sendt forespørsel til Walther & co.

    Ønsker deg ei fin helg ;o)

    SvarSlett